Клуб маленьких знавців "Тварини наші друзі"

В нашому садочку у вихованні та навчанні дошкільників, застосовується багато педагогічних технологій. Передові технології частозберігають в собі елементи традиційного і базуються на стереотипних елементах освіти, які довели свою ефективність протягом багаторічної педагогічної діяльності.
інноваційні, сучасні підходи в роботі з малятами дають можливість педагогам закладу крокувати в ногу з часом, захоплюють дітей новизною та непередбачуваністю,стимулюють до активного сприймання знань. Це :
Здоров'язберігаючі технології.(Артикуляційна гімнастика сприяє тренуванню м'язів мовного апарату, розвиває память, дихальна гімнастика- сприяє розвитку дихальної системи, пальчикові ігри - розвиток дрібної моторики)
Розвиваючі технології: мнемотехніка - мистецтво запам'ятовувати шляхом утворення штучних асоціацій (спів поєднаний з слайдами,картинками, слухання в поєднання з образними рухами).
Корекційні технології; логоритмічні вправи- пов'язують рухи з музикою, поєднують ритм з мовним матеріалом; музикотерапія- сприяє корекції психофізичного здоров'я дітей)
Інформаційні технології: створення пізнавальних презентацій до знань , відеофільмів, з метою урізномпнітнення процесу знайомства дітей з музичним мистецтвом, зробити зустріч з музикою яскравою та цікавою.
Корекційні технології: логоритмічні вправи - повязують рухи з музикою, поєднують ритм з мовним матеріалом, музикотерапія - сприяє корекції психофізичного здоровя дітей)

/Files/images/IMG-8b454ff08a58c6da001c4ec475498448-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 16

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.