День захисту дітей

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

Неймовірно цікаве свято для дітей відбулося в нашому садочку першого літнього дня. Розпочалося воно святковим концертом для малечі та привітанням, а потім для дітей розпочався квест «Територія дитинства». Отримавши від пірата карти діти вирушили по зупинкам:

- «Дерево добра – долоньками єднаймося»

-«Розфарбуйся, веселись» (аквагрім)

-«Юний хімік» (досліди)

-Малюнок на асфальті «Країна дитячих мрій»

-«Веселі руханки»

-«Спортивні естафети»

-Фотозона «Ми – щасливі діти України».

Діти з задоволенням, разом з батьками створювали фотоколаж «Щаслива родина- щаслива дитина», також наш заклад прийняв участь у конкурсі на кращу об’ємну поробку на тему: «Моя громада- країна щасливого дитинства».

Весь час взакладі відчувалася атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

/Files/images/DSC_0016.JPG/Files/images/DSC_0037.JPG/Files/images/DSC_0064.JPG/Files/images/DSC_0117.JPG/Files/images/DSC_0261.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 21

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.