Свято весни - 8 БЕРЕЗНЯ

Свято весни - 8 БЕРЕЗНЯ

Ось і прийшли перші весняні дні, а разом з ними чудове свято всіх жінок – 8 Березня.

Так з 1 по 6 березня 2018 року у вікових групах закладу пройшло святкування 8 Березня. Діти разом із педагогами та музичними керівниками закладу вітали своїх мам, бабусь, сестричок, гостей із цим весняним святом.

Не залишилися без привітання і жінки нашого дружнього колективу, яких привітали зі святом депутат обласної держадміністрації Русецький А.А. , Русецька Т.П. депутат районної ради Арутюнян С.А., голова Андріївської селищної ради Бабаков Є.О. та депутат Андріївської селищної ради Арутюнян А.С.

Наші малята весело співали пісень, розповідали вірші, танцювали, приємно вражаючи батьків своїми талантами.

Найменші дітлахи подорожували під вітрилами казкового фрегату до Африки в пошуках матусі для Мамонтенятка. Діти з захопленням перевтілювалися в грайливих мавпочок, смугастих тигреняток.

На свято до вихованців середніх груп завітала Мотрійка і подарувала разом з дівчатками-мотрійками запальний таночок. Найбільше вразив всіх присутніх зворушливий таночок наших малюків зі своїми мамами.

Хлопчики старших груп виростили «Чарівне дерево» з незвичайними подарунками для дівчаток – різнокольоровими шляпками. У присутніх заблищали на очах сльозинки коли до них спустилася хмаринка з маленькими янголятками, які малята зробили власними руками, для своїх мам та бабусь.

Свято залишило в серцях глядачів незабутні враження та приємні спогади.


/Files/images/DSC_0112.JPG

/Files/images/DSC_0034.JPG

/Files/images/DSC_0117.JPG

/Files/images/DSC_0103.JPG

/Files/images/DSC_0032.JPG

/Files/images/DSC_0057.JPG

/Files/images/DSC_0005.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.